KISAS - STAM Terbaik Malaysia


assalamualaikum..
=)

sebelum tu klik iklan ni dulu ^^

aku ank share cerita hari ini yang mana Kolej Islam Sultan Alam Shah (KISAS) telah meletakkan namanya sebagai sekolah yang mendapat tempat pertama dalam Malaysia dalam Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM)..
dalam 14 orang calon yang ambil exam tu, 2 orang mumtaz sofi (yang dapat tu sepasang.1 pmpuan,1 lelaki), 6 orang yang dapat mumtaz.. 3 jayyid jiddan, 3 jayyid..
kan aku dah kate kotang boleh punye bagi yang terbaik..Alhamdulillah,ni semua berkat usaha korang dan doa dari ustaz ustazah guru2, parents kawan2 dan muslimin muslimat sekeliling korang..aku bangga sebagai pelajar kisas even aku tak ambil pun exam tu..
bila dah no.1 dalam malaysia semua orang bangga dengan pencapaian tu.korang dah mengaharumkan nama kisas.ni kira hadiah untuk tuan pengetua kisas yang nak bersara bulan 2 ni..

ni yang dpt mumtaz sofi..comel je budaknye




ni yang dapat mumtaz sofi
barisan tenaga pengajar cuma yang berbaju putih oren tudung merah dari RTM

pelajar2 cemerlang ^^
temu bual dengan NST

temu bual dengan NST
*keputusan STAM dah lepas dan dah nampak pun hasilnya..
STPM macam mane..hehe takutnye..
-hasbi yallah wa nikmal wakil-