promosi wide shawl

assalamualaikum,,
salam sejahtera
 =)

pagi jumaat yang indah ini aku tak bercita-cita nak bercerita tapi nak buat promosi.
aku menjual wide shawl. shawl ni memang besar dan selesa di pakai. memang dapat menutup aurat para muslimah semua dengan sempurna.  =)








buat sementara waktu ni,yang tu je dulu yang ada..
harga RM 39 (tak masuk pos)
so,if korang berminat, bole call/sms 013-7178171 atau emel nurulsuhada717@yahoo.com
untuk promosi ni, if korang beli, aku kasik korang 1 freegift iaitu 1 pin tudung yang coomel,,if korang beli 2 aku kasik 2..hehe

p/s : ni wide shawl tau bkn mcm shawl2 biasa tu.. =D