Who are the next? ^^

assalamualaikum
salam sejahtera
=)
hye uolls
sebelum tu klik ni dulu (huhu)

post kali ini aku nak kongsi happy aku ngan korang2 semua.sebab apa?ala sebabnye takde apa pun sangat.haha..just nak kongsi cerita yang kawan sekolah dan menengah dah menamatkan zaman bujang mereka pada usia remaja (erk!remaja lagi ker?) remaja la kot sebab aku pun lagi berapa hari je lagi nak masuk 20..kan,,hehe cam tak caye.so, bila da datang majlis kawen kawan2 aku tu boleh kira majlis tu as reunion kitorang sebab dapat jumpa kawan2 yang memang dah lama tak jumpa + susah nak jumpa..mane taknye,bila dah sambung belaja masing2 buat haluan sendiri.kiranye kawan2 aku ada dalam setiap negeri kat malaysia..bertebaran semua kat bumi malaysia ni.dalam malaysia baru.luar malaysia coming sooon,,, ^^
ok,ni citer kawan aku time sekolah rendah.dari darjah 1 sampai darjah 6 memang satu kelas ngan die.


farhana dan suami
nilah kawan2 aku =)
yang tu kawan2 aku yang dok satu taman ngan aku tapi bila nak jumpa sangatlah payah sebab jarang ada kat rumah bila dah belajar jauh2.

dan yang ni kawan dari form 1-5 satu kelas.nampak tak setia nye tu..haha..die ni lepas je spm terus senyap.tup tup muncul balik bila nak bagi tau yang dia nak kawan..budak bertuah betul.
malam nikah
naza dan suami
kami datang nak bagi kau semangat naza...haha
gambar atas tu waktu siangnye.pengantin tengah bersanding kitorang bergambar kat luar..pengantin tak masuk dalam gambar sebab tengah sibuk bergambar berdua suami isteri..haha kami tak mau kacau..
aku harap dua pasangan pengantin merpati dua sejoli ni berbahagia hingga akhir hayat.insyaallah
^^
buat naza dan ana korang jadi isteri solehah ye.hehe.taan kata suami.
apapun tahniah buat korang berdua..lepas ni turn sape pulak ye?huhu

lps ni turn sape?
^^
tu je buat kali ni.wallahua'lam
=)