A little about me ;)

assalamualikum 
salam sejahtera
;)

for entry kali ini aku nak mmperkenalkan diri aku..walaupun dah agak terlambat nak buat cenggitu tapi aku tak kire,nk buat jugak.hehe..rsenye dah nak setahun kot aku berblog.tapi entry xde la bnyak mne pn sbbnye aku adalah student skolah..jd,phm2 je lah.followers pn xramai lg sbb tak brapa nak aktif.
aku berjinak-jinak dalam dunia blog ni tahun lepas,bulan berapa aku tak hingat..sebab entry first aku dah di delete oleh aku sndiri(of cos la kan)..jadi sekarang baru nak kenalkan diri.
just simple,korang boleh kenal aku dengan nama sue.umur aku___..korang kire sendiri lah.aku lahir tahun 1994.=)..dah tua dah.
Macam mana aku boleh terjebak dalam dunia blog ni sebab aku seronok tengok kawan2 rapat aku berblog.so,dari situ aku bermula dengan berblogwalking untuk nak dapatkan feel tu..ececehhh..haha..banyak jgk blog yang aku masuk and smpai sekarang pn.kalau nak senarai mmg tak habis la.
aku rse dalam banyak2 entry dalam blog aku ni rasenye banyak yang aku jaoin contest GA.aku join GA sebab dari situ aku dapat banyak bloggers aku kenal.even diorang tak kenal aku pn.tu aku tak kesah janji aku kenal diorang.its ok,one day they will know me..haha,ayat poyo terkeluar.dalam banyak2 GA yang join ada bertuah dan ada yang tidak.biasa la tu,adat pertandingan kannn,
sekarang ni,aku sedang menganggur.aku pelajar lepasn stpm 2013.bru je lagi.sementara menunggu panggilan masuk u ada jugak keje aku buat daripada melangut kat rumah mengadap dinding kan..apa yang aku buat nanti aku citer lain episod.
so,episod kali ni smpai sini je lah. =)


till we meet again.
thanx for spend ur time to reading my long story.=)