abg aku dah kawen

hye sume..
aku nk kongsi skit cter aku hrini psl abg aku..aku ada 3 abg..1 da lps..lps ap?da kawen mksdnye..
aku tumpang gembira untuk dia & wife die..die brtunang 12/13..nikah pulak esoknye..13/13..
Alhamdulillah,sumenye di permudahkan Allah..skli lfz j abg aku tu dh jd suami org..thniah bro..lfz lfz j..aku pn cuak bile tggu ijab kabul..risau j tkot tak lepas..mngalahkan bini dia pulak aku..haha..ada aku kesah..dia nikah kt masjid kampung santan perlis..jauh tu bang..orang perlis kau dpt..jodoh kn,jauh mane pun bole tahan..barakallahufikum wa mabruk alaikum..

aku sajikan untuk korang serba sedikit gambar2 abg aku & his wife..
nk melafazkan akad
abah & ummi =)
yahya&nabila
tu yang sebelah perempuan..yang sebelah lelaki..rumah aku la kirenye buat di teluk intan perak..kenduri kt rumah je..



selesai kenduri abah aku pun demam..haa,penangan dapat menantu baru,,
syafakallah abah..

apa pun aku wish selamat pengantin baru buat korang ye..
barakallahhu fi kum..
wallahua'lam
=)